Casa del Piloto -Luxury Villa with pool.

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Casa Piloto
Casa Piloto
Pool to the spires
Pool to the spires

Szybki przegląd

  • 4 sypialnie
  • 8 - ilość osób
  • 2 łazienki
  • 3 toalety
  • 300 m² powierzchni mieszkalnej
  • 2000 m² tarasu
  • 300 m² ogród
  • Basen prywatny
  • Wi-Fi
  • Balkon
  • Patio
  • Meble ogrodowe
Od
2 100£ 1 8109 008 $ 2 357
za tydzień
Szczegóły
+34 638085708
+34 654455772
+34 981807907

Opis (dodany przez właściciela)

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Voted by the Sunday Times Travel section as a top 50 European Rental Villa. This old stone house has been lovingly restored, mixing the beautiful aesthetics of traditional Galician stonework with a unique, stylish and contemporary feel.

The property sleeps 8 people and has at its heart a huge atrium living space which embraces the living, dining and kitchen spaces. Ensuring a wonderful communal holiday space.

The villa is just 3kms from the beautiful beaches of Ria de Muros y Noia and yet it has absolute privacy and stunning views. The villa backs onto the forest and has an infinity type private swimming pool from where you can enjoy the scenery.

The nearby towns of Noia and Muros provide the visitor with interesting and pleasant evening surroundings as well as regular markets and festivals. It truly is a stunning, unspoiled part of Spain and provides the visitor with an unforgettable holiday experience.

Wyposażenie

Generalnie:

ręczniki plażowe, pościel, sprzątanie , ręczniki

Na zewnątrz:

basen prywatny, balkon, patio, ogród, taras, meble ogrodowe, leżaki, grill, parking, prywatny parking

Wewnątrz

Wi-Fi, telewizja satelitarna, ogrzewanie, kominek, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD, radio, pralka, telewizja, telefon, żelazko, deska do prasowania, krzesełko dla dziecka, łóżeczko dla dziecka, sejf

Kuchnia:

zmywarka, zamrażarka, lodówka, grill, płyta grzejna, mikrofalówka, piekarnik, mikser, czajnik, toster

Łazienka:

prysznic, wanna, suszarka do włosów, ogrzewanie podłogowe

Łóżka:

2 podwójne łóżka, 4 pojedyńcze łóżka, 2 sofy

Widoki

Widok na morze, Widok na góry, Widok na basen

Odpowiedni dla

wstęp ze zwierzętami domowymi, zakaz palenia wewnątrz, samochód zalecany

Uwagi

Its a rural getaway, family holiday experience. Plenty to do and see in one of the most picturesque and unspoiled parts of Spain.

Okolica

Odległości

Lotnisko (Santiago de Compostela): 35 kilometrów
Plaża: 3 kilometrów
Golf: 8 kilometrów
Sklepy: 1 kilometr

Lokalne rozrywki

małe sklepiki, restauracje, puby, kawiarenka internetowa, port, kościół, park, targ

Lokalne inicjatywy

rower, nurkowanie, wędkarstwo, golf, jazda konna, wspinaczka, surfing, pływanie, tenis, spacery, narty wodne, windsurfing

Ceny

Od Do noc Min. pobyt
02 wrz 2016 30 paź 2016 400£ 3451 716 $ 449 1 tydzień
30 paź 2016 03 gru 2016 300£ 2591 287 $ 337 5 nocy
03 gru 2016 07 sty 2017 350£ 3021 501 $ 393 5 nocy
07 sty 2017 29 kwi 2017 300£ 2591 287 $ 337 5 nocy
29 kwi 2017 27 maj 2017 350£ 3021 501 $ 393 5 nocy
27 maj 2017 01 lip 2017 400£ 3451 716 $ 449 1 tydzień
01 lip 2017 02 wrz 2017 500£ 4312 145 $ 561 1 tydzień
02 wrz 2017 30 paź 2017 400£ 3451 716 $ 449 1 tydzień
30 paź 2017 03 gru 2017 300£ 2591 287 $ 337 5 nocy
03 gru 2017 07 sty 2018 350£ 3021 501 $ 393 5 nocy
07 sty 2018 29 kwi 2018 300£ 2591 287 $ 337 5 nocy
Jeśli nie określono inaczej, cena tej nieruchomości musi być zapłacona w: € Szczegóły
Opłata rezerwacyjna:40 %
Zapłać pozostałą kwotę na 6 tygodnie przed przyjazdem
Kaucja zwrotna:-
Sprzątanie końcowe:Wliczone w cenę
Zwierzęta:Wliczone w cenę
pościel:Wliczone w cenę
łóżeczko dla dziecka:Wliczone w cenę
krzesełko dla dziecka:Wliczone w cenę
Elektryczność:Wliczone w cenę
Woda:Wliczone w cenę
Wi-Fi:Wliczone w cenę
Akceptowane metody płatności:Przelew bankowy
Uwagi:We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.
Opłata rezerwacyjna:
40 %
Zapłać pozostałą kwotę na 6 tygodnie przed przyjazdem
Kaucja zwrotna:
-
Sprzątanie końcowe:
Wliczone w cenę
Zwierzęta:
Wliczone w cenę
pościel:
Wliczone w cenę
łóżeczko dla dziecka:
Wliczone w cenę
krzesełko dla dziecka:
Wliczone w cenę
Elektryczność:
Wliczone w cenę
Woda:
Wliczone w cenę
Wi-Fi:
Wliczone w cenę
Akceptowane metody płatności:
Przelew bankowy
Zanim zapłacisz zadzwoń do właściciela aby potwierdzić szczegóły płatności
Uwagi:
We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.

Kalendarz rezerwacji

Zmień datę: Sobota (elastyczny)

Opinie dla willa - Outes

Średnia ocen - Na podstawie 2 opinii.
Ocena
Nieruchomość
Właściciel
Okolica

Ocena:
Nieruchomość:
Właściciel:
Okolica:
Szczegółowe oceny
Dodany przez:
2016-09-26
Nieruchomość
Czyste i schludne w dniu przyjazdu
Opisywane wyposażenie było obecne i sprawne
Jakość w stosunku do ceny
Lokal sprostał naszym oczekiwaniom
Właściciel
Szybka i poprawna komunikacja
Umowa wynajmu i płatności
Obsługa od przyjazdu do wyjazdu
Obszar
Sprostał naszym oczekiwaniom
Polecamy tę okolicę
Język opinii Język opinii

Komentarz właściciela
Czy ta opinia była dla Ciebie przydatna? Tak Nie Anuluj
Zgłoś nadużycie Uważasz, że to nadużycie

Ocena:
Nieruchomość:
Właściciel:
Okolica:
Szczegółowe oceny
Dodany przez:
2013-09-23
Nieruchomość
Czyste i schludne w dniu przyjazdu
Opisywane wyposażenie było obecne i sprawne
Jakość w stosunku do ceny
Lokal sprostał naszym oczekiwaniom
Właściciel
Szybka i poprawna komunikacja
Umowa wynajmu i płatności
Obsługa od przyjazdu do wyjazdu
Obszar
Sprostał naszym oczekiwaniom
Polecamy tę okolicę
Język opinii Język opinii

Komentarz właściciela
Czy ta opinia była dla Ciebie przydatna? Tak Nie Anuluj
Zgłoś nadużycie Uważasz, że to nadużycie
X
Wygraj voucher o wartości 750€!
Zapisz się do naszego newslettera i wygraj 750€ na najbliższe wakacje w Hiszpanii. Wybieraj spośród ponad 7500 nieruchomości.

 Wygraj voucher o wartości 750€!